Paul Roberts & Partners, Inc.

HSU Student REC Center

The recently completed HSU Student Recreation Center is a student funded project to create a 37,000 square foot Recreation Facility for the campus. The project includes extensive renovations to an existing 27,000 sf Field House and a new 10,000 sf Fitness Center addition.

The design complements the physical vocabulary of the existing Field House via forms and material selections and creates a new entry for the combined facility. The most prominent feature of the Fitness Center is a 48" tall climbing wall.
The Field House has been completely modernized and has new HVAC systems, athletic surfaces, divider curtains and accessibility upgrades to allow for large scale public events such as concerts and graduations.

The project is registered with the US Green Building Council and seeking a Silver LEED Rating. Sustainable design features include a highly efficient HVAC system, waterless urinals, energy efficient lighting systems and controls, 95% reuse of construction waste and the inclusion of significant levels of renewable materials.


 

Back to Projects Page

 














 
Copyright 2014 PR&P Architects  Terms of Use